Ecologizare Snagov 14-05-2016

← Back to the Portfolio

In data de 14.05.2016 Asociatia O Romanie Verde a intreprins o actiune de ecologizare in satul Snagov. Doresc sa multumesc voluntarilor care au participat la aceasta actiune: Midvighi Stefania, Adina Petcu, Andrei Petcu, Robert Marin, Bogdan Ion, Catalin Radu si Catalin Florin Midvighi.
Doresc sa multumesc firmelor Valuable Expert Consulting, Cleaning Top Master si Stihl Snagov pentru sprijinul logistic pus la dispozitie. De asemenea dorim sa multumim Casa Radu Snagov pentru primirea calduroasa de dupa actiune.
Actiunea a durat 3 ore si 30 de min si am reusit sa strangem 12 de saci de deseuri, stranse selectiv.
Urmatoarea actiune va avea loc in satul Gruiu in data de 21 Mai 2016, ora 10:00, intalnirea facandu-se langa Primaria Comunei Gruiu.
Pentru cei care doresc sa ne sprijine urmatoarele actiuni, persoane fizice sau juridice, ne pot contacta la numarul de telefon (+40) 726 854 299 sau pe adresa de e-mail contact@romanie-verde.ro sau pot vizita site-ul oficial www.romanie-verde.ro .
Pentru cei care doresc sa ajute la promovarea actiunilor avem rugamintea sa dati un like la pagina personalitatate juridica a asociatiei sau puteti invita ca prieten Asociatia O Romanie Verde.

  • Filed under: Ecologizare