Tancabesti – 29 August 2015

← Back to the Portfolio

Tancabesti – 29 August 2015

 

In data de 29.08.2015 Asociatia O Romanie Verde a intreprins o actiune de ecologizare in satul Tancabesti. Doresc sa multumesc voluntarilor care au participat la aceasta actiune: Ilie Alina Mihaela, Dinu Petruta, Alexandra Cioclu, Toader Daniela-Andreea, Adina Petcu , Denisa Voicu , Midvighi Alecsandru Daniel, Daniel Voicu, Andrei Petcu , Robert Marin si Catalin Florin Midvighi.
Doresc sa multumesc firmelor Bartec-Safety Romania si Stihl Snagov pentru sprijinul logistic pus la dispozitie.De asemenea doresc sa multumesc si Primariei Comunei Snagov pentru sprijinul acordat si Casa Radu Snagov pentru primirea calduroasa facuta.
Actiunea a durat 2 ore si 30 de min si am reusit sa strangem 7 de saci de deseuri.
Urmatoarea actiune va avea loc in satul Snagov in data de 5 Septembrie 2015, ora 09:00, intalnirea facandu-se langa Politia Autostrazii A3.
Pentru cei care doresc sa ne sprijine urmatoarele actiuni, persoane fizice sau juridice, ne pot contacta la numarul de telefon (+40) 726 854 299 sau pe adresa de e-mail contact@romanie-verde.ro sau pot vizita site-ul oficial www.romanie-verde.ro .

  • Filed under: Ecologizare